Nyt lån: Bank Norwegian

bank norwegian, lån penge, lån penge online

Bank Norwegian

En stadig voksende aktør på det danske lånemarked i 2016 er Bank Norwegian. Denne er en fysisk bank, som har valgt at begive sig ind på det danske lånemarked, hvor de som så mange andre vil tilbyde flere varierende lån online. Til at starte med, vil Bank Norwegian tilbyde forbrugslån og senere vil de forsøge at implementere deres kreditkort til danskerne. Firmaet er delvist ejet af flyselskabet Norwegian, hvilket jeg kommer til længere nede i teksten. Vi kender hovedsageligt til Bank Norwegian fra Sverige og Norge, hvor de er en stor aktør.

Et forbrugslån uden sikkerhed

Hos Bank Norwegian er alle lån uden sikkerhed. Det betyder, at kunden ikke behøver at finde en kautionist, som vil garantere tilbagebetaling af lånet. Der skal heller ikke stilles en form for sikkerhed for lånet. En af fordelene ved at vælge Bank Norwegian, er at man 100% selv bestemmer hvad pengene skal bruge stil.

Lån penge online nu

Hos Bank Norwegian kan du låne mellem 5.000 og 400.000 kroner til netop det banknorwegian300x200DU står og mangler. Man kan låne til drømmeferien med familien, købe nye møbler til huset eller noget helt tredje, dette forbrugslån giver dig et væld af muligheder. Det kan også tænkes, at du vil lån penge for at få mere luft i økonomien? Bank Norwegian tilbyder en fast rente, der er baseret udelukkende på den situation låneoptageren befinder sig i. Altså foretager Bank Norwegian en kreditvurdering af dig, derfor kan det svare sig at have mere orden i økonomien, da folk med styr på deres økonomi opnår billigere rente end folk med rod i den.

Hurtig lån

Som beskrevet i dette blog indlæg om lån penge online med NemID fortæller vi hvordan det er blevet hurtigere og nemmere at optage et lån online. Bank Norwegian tilbyder også lån med NemID. Dette betyder, at hele låneprocessen kan klares på få minutter. Pengene overføres til din konto samme dag, som betingelserne er underskrevet. NemID sørger for, at når du ansøger om et lån så er det med sikkerhed i højsæde. Man underskriver blot låneaftalen med sin digitale signatur og optager et hurtig lån.

Lån penge let

Som beskrevet, så er Bank Norwegian en stadig voksende aktør på det danske lånemarked. De har valgt at gøre det let at låne penge online ved at benytte sig af NemID til underskrivelse af låneaftalen, men også ved at tilbyde “bedre” renter til folk som har mere styr på deres økonomi end folk med mindre. De stiller forbrugslån til rådighed uden sikkerhed, men laver stadig en kreditvurdering af din situation inden de vælger at bevillige lånet.

Optjen point til din næste rejse

Som nævnt, er firmaet Bank Norwegian delvist ejet af flyselskabet Norwegian. Hvis/når Bank Norwegian dankortet er tilgængeligt i Danmark, så er der lavet en aftale mellem Norwegian og Bank Norwegian om, at man optjener point til flyselskabet, som derved kan bruges på rejser fra dem. Desværre er dette aktuelt endnu, men det er blot et spørgsmål om tid, før man kan benytte sig af Bank Norwegian dankort i Danmark.